Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

7 maanden geleden

De Mijnstreek

Goed nieuws !!!

Vandaag heeft Stichting De Mijnstreek een positieve beoordeling mogen ontvangen van de Belastingdienst, aangaande een ANBI-status. Hieraan vooraf was een statutenwijziging nodig. Deze kunt u inzien op onze website.

Stichting De Mijnstreek heeft nu dus een ‘keurmerk’ voor goede doelen: een ANBI-status. Hieronder leest u wat dit voor u betekent als u de projecten van Stichting De Mijnstreek financieel ondersteunt door middel van een donatie.

Algemeen Nut Beogende Instelling

Stichting De Mijnstreek is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI. Een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is een instelling die het algemeen belang dient. Door deze ANBI-status kunnen onze donateurs, indien gewenst, bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen.

Voor Stichting De Mijnstreek betekent dit, dat er geen schenkbelasting en erfbelasting hoeft te worden betaald, waardoor uw bijdrage maximaal ter beschikking wordt gesteld voor de projecten van Stichting De Mijnstreek .
... Meer >>><<< Minder

11 maanden geleden

De Mijnstreek

Geld voor mijnverleden ... Meer >>><<< Minder

11 maanden geleden

De Mijnstreek

Stichting De Mijnstreek wil middels crowdfunding de oude toren van de voormalige glijbaan in het Schutterspark in #Brunssum restaureren. Het is het eerste project van de stichting.

Volgens De Mijnstreek moeten herinneringen aan de tijd van de mijnen behouden blijven voor de toekomst.

Lees hier verder: www.zo-nws.nl/content/stichting-wil-toren-glijbaan-restaureren
... Meer >>><<< Minder

Lees meer >>>